info@bi-accelerated.com   |    06-24291452

BI Accelerated staat voor professionals die met passie, vakmanschap en betrokkenheid de beste BI oplossingen in de markt beheersen en toepassen. Of het nu gaat om SAP BI, SAP HANA, Big Data, predictive analysis of juist ondersteuning bij strategische keuzes, bij BI Accelerated hebben we de juiste professionals in huis.

Onze medewerkers zijn gecertificeerd in de nieuwste technologieën en hebben ruime hands on ervaring binnen verschillende branches. Daarbij hebben ze een doelgerichte aanpak en streven naar het hoogst mogelijke resultaat voor uw organisatie.

BI Accelerated onderscheidt zich met name door: haar professionele en gedreven medewerkers die juist het verschil maken in onze dienstverlening, onze scherpe prijzen en onze flexibele manier van werken. We helpen organisaties meer inzicht te geven in hun reeds bestaan informatievoorziening, door data van verschillende systemen te combineren, vernieuwde relaties te leggen en deze op een overzichtelijke manier te presenteren. Hierdoor ontstaan er nog beter inzicht in wat er bij uw organisatie van belang is en geeft het de mogelijkheid om nog beter te sturen.