info@bi-accelerated.com   |    06-24291452

SAP

SAP BI-Acceleratred

Of het nu gaat om SAP BW, SAP BO, SAP HANA of één van de andere SAP modules, bij BI Accelerated hebben we uitgebreide kennis van zaken en zeer gedegen praktijk ervaring. Onze professionals hebben alle benodigde certificering en zijn gedreven om u te ondersteunen.

Consultancy

BI-Accelerated pointing finger

Onze drive zit in het zoeken naar de best passende en toekomstvaste implementatie voor uw situatie. Bij bestaande BI-systemen werken we mee aan performance­verbeteringen en helpen we uw organisatie nog resultaat gerichter te werken door ontwikkeling van analysetooling, management dashboards en realtime rapportages.

Advies

BI-Accelerated analyze design develop execute

We hebben consultants die advies geven over technologie-onafhankelijke BI-oplossingen. BI Accelerated bezit alle praktische kennis om uw organisatie te begeleiden met uw business intelligence vraagstukken.

Predictive analysis

BI-Accelerated Predicitive Analysis

Verwerk historische data, leer van het verleden en maak voorspellingen met behulp van de gemaakte modellen. Het doel van Predictive Analysis is om te leren van fouten en successen uit het verleden. Hierdoor zijn we in staat om te weten wat we moeten aanpassen of juist moeten repliceren.